Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στα νέα γραφεία της τοπικής μας Εκκλησίας.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας, καθώς και άλλοι φορείς του Πειραιά επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, παρουσία του Διευθυντή του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ROMFEA.GR κ.Αιμίλιου Πολυγένη, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά και τους μαθητές και μαθήτριες του 34ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Χθες είχε την ευκαιρία να ακούσει Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα από την Μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Ο Σεβασμιώτατος αντευχήθηκε σε όλους προσφέροντας μαζί τις ευχές και τις ευλογίες του Χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος είχε μία εποικοδομητική συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις με τον κ.Αιμίλιο Πολυγένη ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να του ευχηθεί για την επερχόμενη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων.

Ακολουθεί η Χριστουγεννιάτικη Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Διαβάστε την Χριστουγεννιάτικη Ποιμαντορική Εγκλύκλιο

του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ ΕΔΩ.

Ακολουθεί σχετικό video.