Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Πειραιώς, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τα παιδιά του προνηπίου και του νηπιαγωγείου από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επισκέφθηκαν τους χώρους του ιδρύματος προκειμένου να ψάλουν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους παππούδες και τις γιαγιάδες που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ασύλου Πενήτων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως.

Ο χώρος πλημμύρισε από παιδικές φωνές και γέλια και ζέστανε τις καρδιές όλων. Τα παιδιά με τις εκπαιδευτικούς προσέφεραν χειροποίητα μελομακάρονα που έφτιαξαν τα ίδια με τις δασκάλες τους σε όλους τους ηλικιωμένους, καθώς και δώρα και ζωγραφιές που έφτιαξαν τα ίδια.

Οι ηλικιωμένοι τους γέμισαν ευχές για καλή πρόοδο, υγεία και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι πριν δύο ημέρες η οικογένεια Ιωάννη Μπουτσικάκη προχώρησε σε μια πράξη αγάπης και προσφοράς προς τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα ο Βουλευτής Πειραιά κ.Χριστόφορος Μπουτσικάκης, τον οποίο υποδέχθηκε στο ίδρυμα η Γενική Διευθύντρια του Γηροκομείου Πειραιώς κα Ευαγγελία Κονταξή μαζί με τον προϊστάμενο σεφ, παρέδωσε, εκ μέρους της οικογένειας, είδη διατροφής με σκοπό να αξιοποιηθούν για την παρασκευή γευμάτων. Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ.Χριστόφορος Μπουτσικάκης ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και πολλές χαρές.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.