τις παρακάτω παροχές:
– Σε περίπτωση ατυχήματος κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου, η αντιμετώπιση του περιστατικού θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ στο τμήμα επειγόντων (ακόμη και μετάβαση με ασθενοφόρο του νοσοκομείου)
– Οι επισκέψεις σε παιδίατρο, παιδοχειρουργό και παιδοορθοπαιδικό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ τόσο με προγραμματισμένο ραντεβού, όσο και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (όλο το 24ωρο).
– Οι διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις θα τιμολογούνται με τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) όπως σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο μαθητής είναι εγγεγραμμένος στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του METROPOLITAN Hospital κ.Δημήτριο Σπυρίδη και τον Διευθυντή κ.Στέφανο Γιακουμάκη, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς γίνονται αρωγοί και συνδράμουν σε έναν ευαίσθητο τομέα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Σημείωση: Το παρακάτω video παρουσιάζει μικρές στιγμές από τις δράσεις των παιδιών και προβλήθηκε σε Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων μας, στην οποία – μεταξύ άλλων – παρουσιάστηκε στους γονείς η παραπάνω συνεργασία και δόθηκαν οι κάρτες νοσηλείας.