Συγκινητική είναι, από νωρίς σήμερα το πρωί, η ανταπόκριση όλων στον «ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» της Πειραϊκής Εκκλησίας ο οποίος έχει στόχο την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και εφέτος είναι η τηλεόραση του MEGA που με απευθείας συνδέσεις μεταδίδει τον μεγάλο αυτό αγώνα συμπαράστασης προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ο Δημητρης Αλφιέρης, ο οποίος συντονίζει την όλη προσπάθεια μετέφερε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τις προσπάθειες της τοπικής μας Εκκλησίας στον τομέα της φιλανθρωπίας με την παρουσία στο στούντιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ και της δημοσιογράφου Ανθή Βούλγαρη.

Επίσης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα, παρουσίασε τη δράση του ραδιομαραθωνίου με την Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο να βρίσκονται στο στούντιο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Κατά την διάρκεια του ραδιομαραθωνίου στον ραδιοθάλαμο βρέθηκε και η Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία με τους μουσικούς της έδωσε μία ξεχωριστή νότα στην όλη προσπάθεια με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Ο Θανάσης Φουσκίδης μετέφερε στους ακροατές των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90,2 FM την όλη προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και συνέβαλε στην μετάδοση του μηνύματος της τοπικής μας Εκκλησίας.

Τηλεφωνικές παρεμβάσεις έκαναν επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Σταμάτης Μαλέλης

Μηνύματα από όλο τον κόσμο φτάνουν στην Πειραϊκή Εκκλησία, ζητώντας τρόπους ενίσχυσης του φιλανθρωπικού αυτού έργου, ενός έργου που, όπως επεσήμανε πολλές φορές και ο Σεβασμιώτατος, δεν γνωρίζει σύνορα, αφού προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη ζητήσει.

Ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας συνεχίζεται. Η συλλογή τροφίμων γίνεται στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να ενισχύσετε την μεγάλη αυτή προσπάθεια, καλείται στο 2104118602 και στο 2104118640.

Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοιχτεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς ειδικά για αυτό το σκοπό είναι: 191 / 296008 – 70

I-BAN: GR 1601101910000019129600870

Swift Code: ETHNGRAA

Τράπεζα: Εθνική

Επίσης μπορείτε να δείτε απευθείας εικόνα από τον ραδιοθάλαμο της Πειραϊκής Εκκλησίας, μέσα από την ενημερωτική ιστοσελίδα in.gr

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.